JR Motoren

Verhuisbus huren?: Hier moet je op letten!

Geplaatst op

Wanneer je gaat verhuizen, is het handig om te weten hoe je jouw spullen wilt vervoeren. Kies je voor een verhuizer of wil je zelf je spullen verhuizen? Als je voor de tweede optie gaat, is het handig om te weten waar je op moet letten bij het huren van een busje. Dit beschrijven wij in deze blog!

De grootte

Doordat er veel verschillende verhuisbussen zijn in grootte, is het handig om te kijken hoe groot je inboedel is. Wanneer je dit weet, weet je ongeveer hoe groot de bus moet zijn. De hele grote verhuiswagens komen met professionele chauffeurs, aangezien verhuiswagens van dat formaat een ervaren chauffeur nodig hebben. Wanneer het gaat om een kleinere verhuizing, dan kan je overwegen om een busje of aanhangwagen te huren. Wanneer je dit doet, moet je dus goed kijken naar de grootte van de verhuizing.

De verzekering

Een ongeluk kan altijd gebeuren, tijdens je verhuizing zit je hier natuurlijk niet op te wachten. Elke verhuis bus het is verplicht verzekerd met een WA-verzekering. Echter is dit nog niet altijd genoeg, waardoor het verstandig kan zijn dat je zelf een extra verzekering afsluit vaak bij de verhuurbedrijven een allrisk verzekering aan. Het kan verstandig zijn als jij denkt dat je een hoger risico op schade hebt. Kijk van te voren dus goed naar wat de verschillende verhuurders rekenen voor hun verzekeringen en of deze verzekering voldoende dekking bieden. Het is vooral belangrijk dat je goed naar het eigen-risico van verschillende bedrijven kijkt. 

Huur je per uur of anders?

Wat ook heel belangrijk is, is om af te wegen of je het goedkoop busje huren bij Bert Jonk, per uur of per kalenderdag huurt. Als je per kalenderdag afspreekt, uurtje de auto voor een dag, vanaf een afgesproken tijdstip. Huur je het busje per uur, dan betaal je dus voor het aantal uren dat je de verhuisbus gebruikt. Breng de verhuisbus wel altijd terug voordat de dag voorbij is en het bedrijf sluit zo heb je minder risico dat er iets mis gaat met de gehuurde wagen. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Japanse of Duitse auto importeren?

De twee meest vooraanstaande autofabrikanten, Duitsland en Japan, domineren al tientallen jaren de autoproductie. Hoewel beide fabrikanten...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden