JR Motoren

Voor welke toepassingen is een gietvloer geschikt

Geplaatst op

Een gietvloer is voor vele toepassingen geschikt. Dat komt omdat er allerlei soorten gietvloeren beschikbaar zijn die elk met andere unieke kenmerken zijn uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk om voor allerlei doeleinden een gietvloer op maat is samen te stellen. Een gietvloer op maat voldoet aan alle eisen en voorkeuren om van alle voordelen en eigenschappen te profiteren. De toepassingen voor gietvloeren hebben bovendien zowel betrekking op particulieren als op bedrijven en organisaties.

Toepassing gietvloer: vloer om op te wonen

Een van de toepassingen waar een gietvloer geschikt voor is, betreft het wonen. PU gietvloeren zijn bij uitstek ideaal om in woningen te plaatsen. Deze naadloze vloer combineert comfort met een fantastisch design en is een match met vloerverwarming. Overigens is dit type vloer eveneens een perfecte toepassing voor kantoren, showrooms en winkels. Dat geldt eveneens voor andere gietvloeren, zoals woonbeton als luxe vloer in een exclusieve stijl.

Toepassing gietvloer: vloer om op te werken

In een kantoor gelden er andere eisen voor de vloer dan in een magazijn, bakkerij of fabriek. Het is echter zo dat gietvloeren samen te stellen zijn op basis van verschillende materialen, zodat er met de gewenste toepassing rekening te houden valt. Troffelvloeren zijn bijvoorbeeld populair om toe te passen in bakkerijen, maar ook in fabrieken. Zo zijn epoxy gietvloeren weer perfect om in een magazijn te plaatsen. Beide soorten vloeren zijn op een manier samengesteld dat er sprake is van een extreme belastbaarheid.

Toepassing gietvloer: vloer om op te sporten

Er zijn nog meer toepassingen geschikt voor gietvloeren, zoals om op te sporten. Er zijn allerlei soorten sportvloeren die uit gietvloeren bestaan. Bijvoorbeeld fitnessvloeren, maar ook sportschoolvloeren net als vloeren voor een dansschool. In het verlengde daarvan zijn er eveneens zwembadvloeren in de vorm van gietvloeren. De toepassingen voor gietvloeren zijn wat dat betreft enorm gevarieerd.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden